sluiten

Powershower

Doe de Douche-yell!

Power shower met JOHNFROST!
Lang douchen is echt geníeten. Maar wist je dat we gemiddeld in Nederland zo’n 70 liter water per douchesessie wegspoelen? Beetje zonde. Ga daarom af en toe ook eens voor een power shower. Ofwel: een hele snelle douche. Oké, maar hoe snel is snel? De challenge voor deze week is om te douchen op je favoriete nummer en klaar te zijn zodra je lievelingsliedje is afgelopen. Makkie toch?!

Doucheritueel
Love Is All Around van Wet Wet Wet
? Shower van Becky G? Cold Water van Justin Bieber? Of toch liever Met Marlous Onder De Douche van Zanger Rinus? Zolang jij er blij van wordt én het lukt je om binnen de duur van de song je doucheritueel af te werken, vinden wij het helemaal prima.

Muzikale inspiratie
Om wat muzikale inspiratie op te doen, vroegen wij MC Ferenc van de JOHNFROST band welk nummer hij het liefst meezingt tijdens zijn power shower. “Mijn favoriete douche hit is afhankelijk van mijn mood. Op dit moment luister ik het liefst onze nieuwe single Places to go die binnenkort uitkomt.”

Fijne tips van Ferenc
Behalve een power shower op z’n tijd doet Ferenc méér om zuiniger om te gaan met gas en water. “Wij koken sowieso elektrisch en letten op het onnodig verspillen van water. De wc bijvoorbeeld, heeft bij ons twee spoelingen; een korte en een lange. We gebruiken meestal de korte. Verder zetten we de vaatwasser altijd aan op de eco-stand. Ferencs gouden tip voor de challenge van deze week? “Gebruik een timer and stay fresh and clean!”

Prijs
Sta jij soms ook wel een uur onder de douche? Ga dan nu de challenge aan en deel je favoriete doucheplaat op Facebook of Instagram met #arnhemAANdag. De winnaar van de power shower challenge wint een huiskamerconcert van JOHNFROST!

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded