sluiten

Wen er maart aan!

Arnhem UIT

De energiechallenge van

Ahmed Marcouch

Samen met een hoop bekende Arnhemmers hebben we je de afgelopen 9 weken laten zien hoe je meer doet met minder. Daarmee zijn we er nog niet. Om de klimaatdoelen van 2020 te halen, moeten we allemaal kleine aanpassingen doen. De echte challenge voor Arnhem is om dat vol te houden, eigen te maken en samen te doen! Want alleen op deze manier dragen wij als Arnhemmers ons steentje bij aan de klimaatdoelstellingen van 2020. Want wij als Arnhem gaan het gewoon redden, wen er maar an

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Blijf je inzetten!

Op Arnhemaan.nl gaan we door en vind je een handig overzicht met initiatieven uit jouw buurt. Zo kan je met je buurman of -vrouw gezellig samen blijven besparen. De AANjagers kunnen je ook met jouw bespaarvragen helpen. Je kan natuurlijk ook nog een keer onze challenges doen!

Ahmed daagt uit…

Wen er maar aan!

Wen er maar aan!

Arnhem UIT!

Het is ArnhemUITdag! Huh? Geen ArnhemAANdag? Nee, vandaag even niet. Samen met een hoop bekende Arnhemmers hebben we je de afgelopen 9 weken laten zien hoe je meer doet met minder. Daarmee zijn we er nog niet. Om de klimaatdoelen van 2020 te halen, moeten we allemaal kleine aanpassingen doen.

Zet je nou eens voor 80% in!Read more

Challenge #10 | 05 dec t/m 11 dec
Nog 4 dagen tot de volgende challenge