sluiten

Werken aan een beter klimaat

Besparen als een baas

De energiechallenge van

Tom van Otterloo

Tijd om dat elders toe te passen en het bedrijf waar je werkt zou een goede plek kunnen zijn. Tenslotte ben je daar best vaak aanwezig (waarschijnlijk) en bedrijven verbruiken over het algemeen meer energie dan een huishouden. Daar is dus een enorme slag te slaan en met deze challenge kan je meteen laten zien dat jij slimmer bent dan jouw baas. Jouw baas vindt dat vast niet erg, hij of zij zal vast behoefte hebben aan het besparen van energie en dus geld. Dat is ook nog eens goed voor het imago.
We dagen je deze week dus uit om te bedenken hoe het bij jou op het werk duurzamer kan! Misschien wordt het wel tijd voor een zuinigere koelkast in de kantine? Misschien kan je wel een goede plek vinden om zonnepanelen te plaatsen? Of je vindt net als Bakker Tom van Otterlo een manier om producten op een duurzamere manier te vervoeren, bijvoorbeeld in een electrische bakfiets. Wees lekker creatief en bespreek het met jouw baas!

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Deur dicht!

Vraag jezelf af: waar kun je op letten om energie te besparen? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Kijk om je heen. Wat zou je thuis doen?” Het kan al iets simpels zijn als de achterdeur dicht doen als ‘ie niet open hoeft te blijven staan. “Zonde van de warmte die verloren gaat. Hetzelfde geldt voor de lichtknopjes.

Tom daagt uit…

Lekker

Werken aan een beter klimaat

Besparen als een baas

Werken aan een beter klimaat kan altijd en overal. Ook in de baas z’n tijd. Waarom niet? Je brengt tenslotte best veel tijd door op je werk. De challenge van deze week: bedenk iets waarmee jouw werk minder energie verbruikt. Een zuinigere koelkast in de kantine? Een fles koffiemelk in plaats van cupjes? Of zonnepanelen op het dak?Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge