sluiten

Wie is jouw bespaarmaat?

Besparen met maten

De energiechallenge van

Arnold Kruiswijk

Deze week staat de challenge in het teken van clubgevoel. In iedere (sport)club heb je wel zo iemand die net iets meer doet en daarmee anderen de energie bespaart. Dat zijn de mensen die als eerste op de club zijn en als laatste weggaan, vaak ook nog met alle vieze shirtjes om thuis te wassen. Zij zorgen er voor dat er laat in de avond geen 11 wasmachines staan te draaien maar eentje. Deze week roepen we je op om diegene te nomineren. Laat ons weten waarom hij of zij energie bespaart op de club en op welke manier. Zo kan je deze persoon eens in het zonnetje zetten!

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Voorzitter knows best

Overleg eens met de voorzitter van de club. Dat is vaak iemand die van alles wel iets af weet en iedereen al jaren kent. Zo maak je hem of haar ook meteen bewust van het feit dat er zat mogelijkheden zijn om energie (en dus geld) te besparen.

Arnold daagt uit…

Wie helpt jou besparen?

Besparen met maten

Zit je op voetbal? Of doe je aan tennis? Wat voor sport je ook doet en bij welke club je ook zit, iedereen kent wel iemand die nét even iets meer doet dan de rest en anderen daarmee energie bespaart. Vaak zijn het de mensen die als eerste op de club zijn en ‘s avonds het licht uitdoen.Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge