sluiten

Besparen zonder dat het energie kost!

Besparen zonder blaren

De energiechallenge van

Gerrit Weeren

Bij deze challenge ga je energie besparen zonder dat het jou zelf extra energie kost. Want waarom zou je op de blaren moeten zitten terwijl je iets goeds doet? Er zijn heel veel manieren om op energie te besparen zonder dat je het zelf merkt. Een voorbeeld: wanneer je niet thuis bent, dan heb je er ook geen last van wanneer de verwarming niet aanstaat. Als je wel thuis bent, dan kan je de verwarming alsnog uitzetten. Trek dan een dikke trui aan, dan heb je nergens last van! Wanneer je besluit om de auto te laten staan, kan je natuurlijk op de fiets gaan (wat altijd aan te raden is) maar je kan jezelf ook dagje laten chauffeuren! We dagen je uit om met een goed alternatief te komen voor energie die je gebruikt, zonder dat het ten koste gaat van jouw eigen plezier of energie.

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Pak de fiets!

Pak toch even die fiets, als je het vaker doet kost het je nauwelijks moeite. Zo blijf je fit en bespaar je energie. Bovendien is Arnhem een geweldige plek om te fietsen.

Gerrit daagt uit…

Pak toch de fiets!
Ik ga liever lopen!

Eitje!

Besparen zonder Blaren

Besparen zonder blaren!

Als je gaat slapen doe je de lichten uit. Logisch. Ga je deur uit, dan zet je de verwarming lager. Als je het niet vergeet, tenminste. In beide gevallen voer je een handeling uit om energie te besparen. Maar wat als je energie kunt besparen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen?Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge