sluiten

Ga jij ook offline?

Een dagje uit

De energiechallenge van

Lahiri Sol

Deze week staat de challenge in het teken van een dagje zonder je digitale wereld. Soms wil je nog weleens vergeten hoe mooi de echte wereld kan zijn, omdat je continu geconfronteerd wordt met sociale media en de mobiele telefoon. Dat kan soms zelfs best vermoeiend zijn waardoor het jouzelf nog energie kan kosten ook. Laat die mobiele telefoon eens een dag uit staan en leg de laptop even in de kast. Ga letterlijk een dagje uit. Ga naar buiten, ga op pad en verken de wereld om je heen. Lever jouw berichten eens persoonlijk af bij familie of vrienden. Ga iets leuks doen en laad jezelf eens op! Wij maken het je extra makkelijk deze week:

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Dagje uit!

Wees eens een dagje toerist in eigen stad. Arnhem heeft stiekem heel veel bijzondere bezienswaardigheden. Bij Molenplaats Sonsbeek zijn vele wandel- en fietroutes verkrijgbaar die je langs plekjes leiden waar je normaal niet komt.

Lahiri daagt uit…

Ga jij ook offline?

Een dagje uit!

Staar jij ook de hele dag door naar het scherm van je telefoon, tablet of laptop? Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat we gemiddeld bijna twee uur per dag op social media doorbrengen. Dat is ongeveer vijf jaar en vier maanden op een heel leven. Zonde van je tijd en energie?Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge