sluiten

Oost west 'allemaal in één huis' best!

Huispoolen

De energiechallenge van

Bob Roelofs

Eigenlijk is het net carpoolen maar in plaats van om de auto gaat het om het delen van je huis. Wanneer tien personen ieder in hun eigen huis blijven gebruikt ook iedereen energie. Als je nou eens gezamenlijk afspreekt in één huis, dan scheelt dat enorm! Dus nodig iedereen die je kent uit voor een superleuke avond bij jou thuis. Of nodig jezelf bij hen thuis uit, dat kan natuurlijk ook (overleg dat laatste wel even voor de zekerheid). Maak er een toffe avond van en bedenk; hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En het kost veel minder duur, uh… Energie.

Prijs: 1 nacht verblijf in de duurzame B&B de stadsboerderij de Teerplaats (eigenaar Bob Roelofs) http://www.stadsboerderij-de-teerplaats.nl/

Jury: Team ArnhemAAN en Bob Roelofs

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Warme tip

Tips: Neem glühwein mee als je naar je buren gaat, dat maakt je warmer. En vergeet vooral niet om de verwarming uit te zetten in de ruimtes die je niet gebruikt. Pas wel op voor bevriezing als het erg koud is. Laat de radiatoren heel licht aanstaan als het vriest buiten, om bevriezing te voorkomen. 

Bob daagt uit…

Ik daag je uit...
Kom maar op!

Gebruik energie met mate(n)! 

Huispoolen

Yes, het is weer lente! Fijn, want dan kan de verwarming overdag ook wat lager. Maar ‘s avonds is het vaak nog wel fris. Omdat je niet wilt zitten koukleumen op de bank (begrijpen wij), geef je toch maar weer een slinger aan die thermostaat. Lekker warm! Maar hoe meer jij stookt, hoe slechter voor het klimaat én je portemonnee.Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge