sluiten

ArnhemAANdag Challenge 1

Koken zonder stoken

De energiechallenge van

Estée Strooker

Challenge: Deel je lekkerste recept met #arnhemaandag, waarmee je een heerlijke maaltijd kunt maken ZONDER dat je het gasfornuis (aardgas) gebruikt. Prijs: De indiener van het beste recept wint een diner voor twee in het restaurant ‘Slaatje Bla‘ van Estée Strooker (ook bekend van radio, TV en ‘t Amusement).
Jury: Estée Strooker

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Eet een dag geen vlees.

De meeste vleesgerechten hebben verwarming nodig. Door geen vlees te eten kun je makkelijker zonder gas koken. Denk aan koude gerechten en/of salade. Een bijkomend voordeel is dat met een dag geen vlees eten er ook minder Co2 uitstoot plaatvindt. Immers met de productie en transport van vlees is veel Co2 uitstoot gemoeid. En het is ook nog gezonder! Kijk hier voor meer info: voedingscentrum.nl

Estée daagt uit…

Ik daag je uit Bob!
Kom maar op!

Estée Strooker trapt ‘m af

Koken zonder stoken!

De wereld redden is een hele opgave. Maar don’t worry, we beginnen klein in onze eigen stad. In de keuken om precies te zijn, door te koken zonder stoken. Huh? Hoe dan? Nou, door het gasfornuis of de kookplaat eens niet te gebruiken als je eten gaat klaarmaken. Prehistorisch? Nee joh. Wij noemen dit gewoon het nieuwe koken.Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge