sluiten

Ga de challenge aan en laat die auto staan!

Mobilitijd

De energiechallenge van

Edwin

Deze week hebben we weer een leuke challenge voor je en die heeft te maken met vervoer. Het vervoeren van jezelf welteverstaan. Heb je een auto, motor of bromfiets? Laat die dan één dag staan. We dagen je uit om een route uit te kiezen die je regelmatig met gemotoriseerd vervoer zelf aflegt en voor minimaal één dag een ander vervoersmiddel te nemen. Dat kan de bus zijn (kan je wat langer uitslapen) maar je kunt natuurlijk ook gaan lopen, jezelf laten dragen, op de segway, op jouw skateboard of wellicht zelfs per paard! Als daardoor de route verandert dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Zo zie je ook een stuk meer van de stad, want vaak rijd je veel te gehaast langs de mooiste en meest bijzondere plekken.

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Meet je afstand!

Maak gebruik van websites als www.afstandmeten.nl om de route uit te stippelen. Je kan ook via sociale media jouw vrienden en familie om advies vragen. Zij hebben wellicht wel een unieke manier van vervoer bedacht! Je kunt ook makkelijk verwijzen naar #ArnhemAAN zodat degenen meteen weten waar het over gaat.

daagt uit…

Lekker rennen!

Mobilitijd

Wéér stonden we volgens de ANWB de eerste maanden van dit jaar met z’n allen langer in de file. Dat vinden wij niet leuk! Ben je die files ook beu? Doe dan mee met de ArnhemAANdag challenge van deze week en laat die auto eens staan als je naar je werk gaat! Geloof ons,Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge