sluiten

Doe de Douche-yell!

Powershower

De energiechallenge van

JOHNFROST

De challenge van deze week is muzikaal en staat in het teken van de Powershower. Minimaal één dag gaan we allemaal een stuk korter douchen dan normaal. Als je bijvoorbeeld maar vijf minuten doucht, dan bespaar je echt enorm veel water en gas (als je van een warme douche houdt) wanneer je normaal 10 minuten staat mee te zingen terwijl je probeert geen shampoo binnen te krijgen. We doen het nu anders. Je kiest voor deze challenge jouw favoriete nummer uit, zet hem aan voordat je de douche aanzet en stop met douchen voordat het nummer is afgelopen. Stel dat jouw favoriete nummer bijvoorbeeld ‘Paradise by the dashbordlight is’ dan is het misschien beter om voor de tweede keuze te gaan, anders heeft het weinig zin. Deel je favoriete favoriete doucheplaat en maak ook nog eens kans op een uniek huiskamerconcert van John Frost.

Je hoeft je maar één keer aan te melden. Je doet vanzelf mee met alle andere challenges. Je krijgt elke maandag een e-mail met een nieuwe challenge. Wil je niet meer meedoen? Zonde! Meld je dan af via de e-mails die je van ons krijgt.

Waarom meterstanden doorgeven?

Het is voor ons belangrijk om gegevens te hebben om in te zien welke challenges het grootste effect hebben op de te behalen doelen. En we kunnen er leuke cijfers mee laten zien. Je standen worden natuurlijk niet gedeeld met derde partijen. Beloofd!

Hoe weet je of je hebt gewonnen?

Meedoen is het halve winnen! Maar als extra’tje bovenop alle euro’s die je bespaart door mee te doen aan de challenges delen wij ook prijzen uit voor de beste, leukste, lekkerste en/ ofmeest originele deelnames. Wij nemen contact met je op, je hoeft zelf niets te doen.

Blijf je inzetten!
icons

challenge tip

Doe sociaal!

Vraag je vrienden en familie via sociale media om advies! Zo kom je wellicht op nummers uit die je anders niet zo snel zou luisteren. Je kunt ook makkelijk verwijzen naar #ArnhemAAN zodat degenen die je uitnodigt ook meteen weten waar het over gaat.

daagt uit…

Whoohoo!
Kom maar op!

Doe de Douche-yell!

Powershower

Power shower met JOHNFROST!
Lang douchen is echt geníeten. Maar wist je dat we gemiddeld in Nederland zo’n 70 liter water per douchesessie wegspoelen? Beetje zonde. Ga daarom af en toe ook eens voor een power shower. Ofwel: een hele snelle douche. Oké, maar hoe snel is snel? De challenge voor deze week is om te douchen op je favoriete nummer en klaar te zijn zodra je lievelingsliedje is afgelopen.Read more

Challenge #10 | 26 sep t/m 02 okt
Nog 7 dagen tot de volgende challenge